- Διαφήμιση -

Αν αυτό που βλέπεις στον καθρέφτη δεν σου αρέσει, υπάρχουν άµεσες και αποτελεσµατικές λύσεις, που όµως πρέπει να τις σκεφτείς καλά πριν τις αποφασίσεις. Η αισθητική χειρουργική εξελίσσεται µε ταχύτητα και οι νέες τεχνικές υπόσχονται να σε αλλάξουν από την κορυφή… ως τα νύχια!

Κυκλοτερής δερµολιπεκτοµή

- Διαφήμιση -

Η σηµαντικότερη επέµβαση για ασθενή µε µεγάλη απώλεια βάρους. Οι ασθενείς που χάνουν πολλά κιλά, συνήθως πάνω από 30, πιθανόν να χρειαστούν διάφορες επεµβάσεις πλαστικής χειρουργικής για να αντιµετωπίσουν το κρεµασµένο και χαλαρό δέρµα. Η κυκλοτερής λιπεκτοµή αφαιρεί χαλαρό δέρµα απ’ όλο τον κορµό και όχι µόνο από την κοιλιά. Η απλή κοιλιοπλαστική δεν είναι κατάλληλη για να αντιµετωπίσει χαλάρωση δέρµατος τέτοιας έκτασης. Με την κυκλοτερή δερµολιπεκτοµή πετυχαίνουµε διόρθωση της κρεµασµένης κοιλιάς, ανύψωση και λέπτυνση του εφηβαίου, ανόρθωση των γλουτών, διόρθωση του περιγράµµατος του πίσω µέρους του κορµού, σχηµατισµό της καµπύλης της µέσης, ανόρθωση της πρόσθιας και έξω επιφάνειας των µηρών.

Skin needling

Eίναι θεραπεία ανάπλασης του δέρµατος και εφαρµόζεται µε τη βοήθεια ενός µικρού κυλίνδρου (microneedling roller), ο οποίος φέρει στην επιφάνειά του πολλές µικρές βελόνες, απειροελάχιστης διαµέτρου. Η εφαρµογή δηµιουργεί µικροτραυµατισµό, δίχως αλλοίωση της επιφάνειας της επιδερµίδας. Ο τραυµατισµός διεγείρει όλους τους µηχανισµούς της επούλωσης και δηµιουργεί νέο επιθήλιο, νέα ελαστίνη και νέο κολλαγόνο.

bodytite lipo: Λιποαναρρόφηση µε ραδιοσυχνότητες

Η τεχνική βασίζεται σε ένα συγκεκριµένο µηχάνηµα, το INVASIX, που φέρει αντλία σαν την κλασική της λιποαναρρόφησης και επιπλέον έχει µια ακίδα η οποία λειτουργεί µε ραδιοσυχνότητες. Η αντλία εισχωρεί βαθιά στο δέρµα, σπάει τα λιποκύτταρα, λιώνει και οµογενοποιεί το λίπος και, στη συνέχεια, µια νέα αντλία αποµακρύνει το υλικό σε ρευστή µορφή. Έτσι αφαιρείται η απαιτούµενη ποσότητα του λίπους ακόµη και από δύσκολα σηµεία του σώµατος.

Περιοµφαλική κοιλιοπλαστική χωρίς οριζόντια υπερηβική τοµή

Με τη νέα τεχνική καταργείται πλέον το οριζόντιο αντιαισθητικό σηµάδι (ουλή) και γίνονται όλες οι διορθώσεις (λίπος, µυς, δέρµα) µόνο από τον οµφαλό. Στο τέλος της επέµβασης υπάρχει µόνο ένα στρογγυλό σηµάδι γύρω από τον οµφαλό, το οποίο παραµένει για δύο περίπου µήνες, οπότε µε µια µικρότερη διόρθωση στο ιατρείο ενσωµατώνεται στην προηγούµενη φυσική ουλή του οµφαλού και έτσι καταργείται.

Κλασική λιποαναρρόφηση/λιπογλυπτική

Στη λιποαναρρόφηση η αφαίρεση γίνεται µε τη χρήση ειδικών λεπτών σωλήνων και αρνητικής πίεσης. Η λιπογλυπτική ανήκει στη λιποαναρρόφηση, αλλά διαφέρει στο ότι τα ρύγχη έχουν µικρότερη διάµετρο και ειδικά στόµια, έτσι ώστε να µπορεί ο πλαστικός χειρουργός να αφαιρεί λίπος και από βαθύτερα στρώµατα, αλλά και από πιο επιφανειακά. Ανάλογα µε την περιοχή, ο γιατρός θα επιλέξει είτε τη µία µέθοδο είτε την άλλη είτε συνδυασµό και των δύο µαζί.

CoolSculpting

Τοποθετείς το σηµείο του σώµατός σου που έχει περιττό λίπος σε µια ειδική συσκευή και στη συνέχεια, προκαλείται κρυολιπόλυση, δηλαδή πάγωµα όλης της περιοχής, που νεκρώνει το περιττό λίπος, το οποίο και συγκεντρώνεται σε ειδική υποδοχή.

Διάβασε επίσης:

Φθαλάτες: Μάθε τι είναι και γιατί είναι επικίνδυνες

8 τρόποι να ξυπνάς κούκλα κάθε πρωί

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ