παπουτσια άσχημη μυρωδιά
- Διαφήμιση -

Μπορεί να φοράμε ακόμα τα σανδάλια μας και ο χειμώνας να… αργεί, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν υπάρχουν άτομα που φορούν κλειστά παπούτσια. Άντρες σε εσάς αναφερόμαστε κυρίως αλλά και όσους φορούν αθλητικά. Έχετε διαπιστώσει τα παπούτσια μυρίζουν άσχημα; Τι μπορείτε να κάνετε;

Να ξέρετε ότι, η δυσάρεστη οσμή των παπουτσιών μας οφείλεται κυρίως στον ιδρώτα των ποδιών μας. Μερικά υποδήματα συγκρατούν των ιδρώτα και μικρόβια και έτσι “εγκλωβίζουν” τις δυσάρεστες οσμές.

- Διαφήμιση -

Βρήκαμε τρεις λύσεις που θα σας απαλλάξουν από αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο!

  1. Βάλτε μια γενναιόδωρη ποσότητα μαγειρικής σόδας στο εσωτερικό του παπουτσιού. Απλώστε με το χέρι σας σε όλες τις εσωτερικές επιφάνειες. Αφήστε για ένα ολόκληρο βράδυ. Τινάξτε την περιττή ποσότητα σόδας πριν φορέσετε τα παπούτσια σας.
  2. Αναμείξτε νερό με ξύδι μέσα σε ένα μπουκάλι με αντλία σπρέυ. Ψεκάστε το εσωτερικό του παπουτσιού. Αφήστε για ένα βράδυ και το πρωί πλύντε το ζευγάρι των παπουτσιών.
  3. Βάλτε τα παπούτσια στην κατάψυξη. Τοποθετήστε το κάθε παπούτσι σε μια καθαρή σακούλα και τοποθετήστε τα στη κατάψυξη για πάνω από 24 ώρες. Η χαμηλή θερμοκρασία θα σκοτώσει τα βακτήρια που ζουν μέσα στο παπούτσι.

Διαβάστε επίσης:

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ