πρόβλημα επικοινωνίας στο κρεβάτι
- Διαφήμιση -

Το να βρίσκεσαι στην ίδια “σελίδα” µε τον σύντροφό σου σίγουρα κάνει µια σχέση αρµονική, όµως το κατάλληλο timing δεν είναι κάτι που συµβαίνει πάντα. Τι γίνεται λοιπόν όταν έχετε πρόβλημα επικοινωνίας στο κρεβάτι; Έχουμε την λύση!

Μπορεί να ταιριάζετε και να συµφωνείτε για την πλειοψηφία των θεµάτων που προκύπτουν, όµως υπάρχουν και περιπτώσεις όπου δεν µπορείτε να βρείτε εύκολα µια κοινή πορεία πλεύσης στον έρωτά σας. Τι γίνεται όµως στην περίπτωση που το θέµα της ασυµφωνίας σας είναι το κρεβάτι και για να γίνω πιο συγκεκριµένη η συχνότητά του;

- Διαφήμιση -

Η συγχρονισµένη ερωτική ζωή και το κατά πόσο σε κάθε εποχή καλύπτονται τα θέλω µας, είναι ένα µεγάλο θέµα. Σίγουρα σου έχει τύχει να θέλεις συχνότερα σεξ από τον σύντροφό σου, αλλά και το αντίθετο. Το µόνο σίγουρο είναι ότι είναι ένα θέµα που χρειάζεται ψυχραιµία και κατανόηση.

Η συχνότητα το πιο σύνηθες πρόβλημα επικοινωνίας στο κρεβάτι

Όταν εσύ θέλεις περισσότερο κρεβάτι

Σύµφωνα µε πρόσφατη έρευνα οι άντρες συχνά υποτιµούν τη λίµπιντο της συντρόφου τους. Τους σοκάρει το γεγονός ότι οι γυναίκες θέλουν έρωτα χωρίς παρακίνηση. Οι περισσότερες γυναίκες δεν εκδηλώνουν το ίδιο ξεκάθαρα όπως οι άντρες την επιθυµία τους, µε αποτέλεσµα να µην γίνονται το ίδιο σαφείς για τα θέλω τους.

Τι να κάνεις

Πες ανοιχτά στον σύντροφό σου τι θέλεις. Σου φαίνεται περίεργο; Μπορείς να επιλέξεις τη στιγµή που θα του το πεις, για να µην νιώσεις άβολα. Για παράδειγµα κατά τη διάρκεια µιας ροµαντικής ταινίας. Επίσης µπορείς να το πεις χρησιµοποιώντας µια φαντασίωση ή µια σεξουαλική του συνήθεια που σου αρέσει.

Για παράδειγµα να του πεις ότι λατρεύεις το πρωινό που κάνετε. Οι άντρες είναι οπτικοί τύποι, έτσι δίνοντάς του µια εικόνα, ξυπνάς αµέσως τη λίµπιντό του. Αν παρ’ όλα αυτά δεν πιάσει το νόηµα, τότε µια ξεκάθαρη κουβέντα, σε συναισθηµατικό επίπεδο, για το τι θέλεις, είναι µια δίκαιη επιλογή και για τους δυο σας.

Όταν εκείνος θέλει περισσότερο

Οι άντρες έχουν µεγαλύτερη λίµπιντο από τις γυναίκες και υπεύθυνη είναι η τεστοστερόνη που ρέει στον οργανισµό τους. Αλλά υπεύθυνη γι’ αυτό είναι και η κοινωνία στην οποία µεγαλώνουν που τους µαθαίνει να είναι κυνηγοί. Επίσης η ανατοµία τους τους βοηθά να ερεθίζονται ευκολότερα, το µόνο που χρειάζεται ένας άντρας είναι να σε δει να βγαίνεις από το ντους!

Τι να κάνεις

Φυσικά και δεν είσαι υποχρεωµένη να ικανοποιείς κάθε του επιθυµία, όµως δεν χρειάζεται να πληγώνεις και τον εγωισµό του µε ατάκες του τύπου «όλο εκεί είναι το µυαλό σου». Η απόρριψη αφήνει έναν άντρα απογοητευµένο κι εσένα πιεσµένη. Εκείνο που µπορείς να κάνεις είναι να συµβιβαστείτε µε το πόσο συχνά θα κάνετε και ουσιαστικά να φτιάξετε ένα πρόγραµµα. Έτσι θα ξέρει ότι εκείνη τη στιγµή και οι δύο είστε εκεί και τα θέλω σας είναι επιτέλους συγχρονισµένα.

Δες και αυτό: Οι ειδικοί μίλησαν: Αυτή την ώρα γίνεται το καλύτερο κρεβάτι

Από την Έλλη Μαραγκάκη

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ