δεν είναι καλός στο κρεβάτι
- Διαφήμιση -

Ονειρεύεσαι την πρώτη σας νύχτα από την αρχή της γνωριμίας σας και φαντάζεσαι περιστέρια και μπαλόνια στον ουρανό. Η πραγματικότητα όμως σε απογοητεύει λίγο και φτάνεις στο εξής δίλημμα: Τι κάνεις όταν ο σύντροφός σου δεν είναι καλός στο κρεβάτι; Φεύγεις ή μένεις και ξεκινάς εντατικά μαθήματα στον καλό σου;

Πώς ορίζεται ο καλός εραστής; Συνήθως αυτό είναι υποκειμενικό για κάθε γυναίκα γιατί εξαρτάται από τι της αρέσει εκείνης και πώς ορίζει την ικανοποιητική ερωτική ζωή. Υπάρχουν όμως κάποια πράγματα που κάνει ένας άντρας και τον βάζουν αυτόματα στη “μαύρη λίστα”. Αν σου αρέσει πραγματικά κάποιος μπορεί να βρεις το κουράγιο και την ενέργεια για να τον βοηθήσεις να διορθώσει τις ενοχλητικές του συνήθειες. Μην ξεχνάς πως το να βοηθήσεις τον παρτενέρ σου με ειλικρίνεια θα αναβαθμίσει και τη δική σου ικανοποίηση. Απλώς ζήτα αυτό που θες!

- Διαφήμιση -

Τι να κάνεις λοιπόν αν δεν είναι καλός… στο κρεβάτι

Μάθημα #1 – Ο βιαστικός ο μαθητής

Σε πολλές ταινίες θα έχεις δει σκηνές με έναν άντρα που εκσπερματίζει στα προκαταρκτικά, πριν καν γίνει η διείσδυση, πριν καν προλάβουν να βγουν τα ρούχα. Σου θυμίζει κάτι από την πραγματική σου ζωή; Σε πολλές γυναίκες όντως θυμίζει… Δεν είναι ό,τι καλύτερο να τελειώνει το παιχνίδι πριν καν ξεκινήσει. Αν ο σύντροφός σου δυσκολεύεται να κρατηθεί, ίσως να είναι αποτελεσματικό να περιμένεις για τη δική σου ικανοποίηση τον… δεύτερο γύρο!

Δηλαδή αρχικά μπορείς να τον βοηθήσεις με τα προκαταρκτικά ώστε να ολοκληρώσει μόνος του και λίγη ώρα αργότερα να ξεκινήσετε μαζί τον δεύτερο γύρο όπου θα μπορεί να ικανοποιήσει και σένα.

Εκεί μπορείς να κάνεις ό,τι περνάει από το χέρι σου για να φτιάξεις την ερωτική ατμόσφαιρα που θέλεις και να ξεκινήσει το παιχνίδι με πιο ίσους όρους. Στην περίπτωση που βρεθείς αντιμέτωπη με την αντίθετη κατάσταση, δηλαδή να περνάνε αιώνες μέχρι να τελειώσει ο σύντροφός σου εσύ μπορεί να βιώνεις αισθήματα από βαρεμάρα μέχρι μούδιασμα.

Ναι μεν ενδεχομένως να το κάνει για να παρατείνει την απόλαυση, όμως ο υπερβολικά πολύς χρόνος μπορεί να χαλάσει την ατμόσφαιρα. Δοκίμασε να τον προτρέψεις να έρθετε μαζί σε οργασμό όταν νιώσεις εσύ έτοιμη. Προκάλεσέ τον ψιθυρίζοντας στο αυτί του πώς νιώθεις και τι θέλεις να κάνεις ή κάνοντάς του στοματικό.

Μάθημα #2 – Βραβείο κακού φιλιού

Η πρώτη προσέγγιση με τον σύντροφό σου, ένας πολύ ιδιαίτερος και αισθαντικός τρόπος να δείξετε τι αισθάνεστε ο ένας για τον άλλον είναι το φιλί. Ειδικά στην αρχή μιας σχέσης, το φιλί δημιουργεί προσδοκίες για την ερωτική σας σχέση και είναι ικανό να ανάψει ή να σβήσει τη φλόγα ανάμεσά σας. Φιλιά στο ηλιοβασίλεμα, φιλιά για καληνύχτα, για καλημέρα, είναι ο πρωταγωνιστής της σχέσης σου.

Κι αν δεν φιλάει καλά ο σύντροφός σου, τι κάνεις; Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να ξενερώσεις πολύ και να αποθαρρυνθείς αν πέσεις σε κάποιον που σου αρέσει πραγματικά πολύ αλλά δεν ικανοποιείσαι από το φιλί του. Αν θέλεις να του μάθεις πώς να σε φιλάει χωρίς να θέλεις να σκουπιστείς ή να εξαφανιστείς από δίπλα του, μπορείς να του δείξεις τον τρόπο.

Φίλησέ τον όπως θέλεις με αργά βήματα και μετά ζήτησέ του να κάνει το ίδιο. Σιγά σιγά θα μπει στο κλίμα και με δεδομένο ότι του αρέσει εξίσου να σε φιλάει, πολύ γρήγορα θα εξασκεί τον νέο τρόπο του με άνεση και θα είστε και οι δύο χαρούμενοι. Αν δεις τα δύσκολα κάνε πιο ξεκάθαρο το ότι δεν σου αρέσει ο τρόπος που σε φιλάει. Για παράδειγμα αν παραείναι υγρά και δεν το αντέχεις, πάρε μια χαρτοπετσέτα και σκούπισε το πρόσωπό σου.

Μάθημα #3 – Ο πολυλογάς

Το dirty talk και γενικά η συζήτηση στο κρεβάτι είναι κάτι που αρέσει σε πολλούς, άλλους λιγότερο, άλλους περισσότερο. Υπάρχει περίπτωση όμως να μη σου αρέσει να μιλάς πολύ ή να μη θέλεις να λες βρωμόλογα την ώρα του σεξ. Μπορεί να μη βρίσκεσαι σε κατάλληλο mood ή να είσαι σε στάση που δεν ακούς καλά τι σου λέει ο άλλος ή να μη θες να μιλήσεις τόσο πρόστυχα.

Πώς θα αντιμετωπίσεις το σύντροφό σου ο οποίος είναι η κινητή εγκυκλοπαίδεια του dirty talk και έχει πάντα ατέλειωτες ερωτήσεις να σου κάνει όπως «Τι σου κάνω; Όχι πες μου, τι σου κάνω;». Αν δεν θες να χαλάσεις την ατμόσφαιρα μπορείς σε κάποια ανύποπτη στιγμή να συζητήσεις με το σύντροφό σου ότι δεν έχεις το ίδιο στυλ να εκφράζεσαι και ότι νιώθεις άβολα και δεν μπορείς να λειτουργήσεις.

Μάθημα #4 – Κόναν ο Βάρβαρος

Το spanking είναι μια αγαπημένη συνήθεια ανάμεσα στα ζευγάρια, αρκεί να το ευχαριστιούνται και οι 2 και να παραμένουν ασφαλείς. Το ίδιο ισχύει και για το kinky κρεβάτι που περιλαμβάνει δαγκωνιές, χειροπέδες κλπ. Ο ενθουσιασμός, ο πόθος και η απερισκεψία ίσως φέρουν αντίθετα αποτελέσματα στην επαφή με τον σύντροφό σου.

Αν νιώθεις περισσότερο πόνο από ηδονή τότε έχεις δύο επιλογές: Ή του δείχνεις ακριβώς πώς θέλεις να σε αγγίζει ή του λες ξεκάθαρα ότι σε ενοχλεί αυτό που κάνει και ότι πρέπει να το σταματήσει. Αν θες να το αντιμετωπίσεις με χιούμορ, κάνε και σε αυτόν ακριβώς ό,τι σου κάνει για να δεις αν θα του αρέσει εξίσου.

Μάθημα #5 Ο παρθένος

Υπάρχουν άντρες που οι γνώσεις και οι δεξιότητές τους στο κρεβάτι είναι σε πολύ junior επίπεδα. Είτε γιατί είχαν λίγες εμπειρίες είτε γιατί ποτέ δεν παραπονέθηκε κάποια σύντροφός τους στο παρελθόν. Ο άντρας αυτός μπορεί να εκπαιδευτεί με διάφορους τρόπους όπως το phone ή το sexting που θα τον κάνει να μη νιώθει τόσο ντροπή όταν είναι δίπλα σου και θα καταλάβει τι θέλεις να κάνετε στο κρεβάτι χωρίς να του το λες απευθείας και να τον φέρνεις σε δύσκολη θέση. Επίσης μπορείς να παίρνεις εσύ τα ηνία και να ξεκινάς το παιχνίδι και μόλις ολοκληρώνεις αυτά που θέλεις να κάνεις να του ζητάς να κάνει το ίδιο.

Υπάρχουν ζευγάρια που η ερωτική τους χημεία είναι ξεκάθαρη από την πρώτη στιγμή. Αλλά όχι πάντα. Μην απογοητευτείς από την αρχή. Δώσε τον χρόνο στον σύντροφό σου να σε γνωρίσει και να τον γνωρίσεις και μην ξεχνάς ότι οι σχέσεις πρέπει να βασίζονται στην ειλικρίνεια. Απλώς ζήτα αυτό που θες και μην κάνεις αυτό που δεν θες. Πάντα με ήπιο και συνεργάσιμο τρόπο. Αν πάλι η περίπτωση δεν επιδέχεται βελτίωση, δεν υπάρχει λόγος να βαλτώσεις. Keep walking!

Δες και αυτό: Το μεγάλο βιβλίο της Tantra στο κρεβάτι – Για πολλαπλή κορύφωση

Από την Αγγελική Μακρή

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ