Τάντρα στο κρεβάτι πώς να το κάνεις
- Διαφήμιση -

Όλα όσα θέλεις να γνωρίζεις για την Ινδική µέθοδο Tantra που λατρεύουν οι celebrities και ανεβάζει το κρεβάτι µε τον σύντροφό σου σε άλλο επίπεδο. Μαζέψαμε το μεγάλο βιβλίο για πολλαπλή κορύφωση!

Πρόκειται για µια Ινδουιστική πρακτική που η ιστορία της ξεκινάει 5.000 χρόνια πριν και σηµαίνει «η ύφανση και διαστολή της ενέργειας». Είναι µια τεχνική, µια διαδικασία εσωτερική και εγκεφαλική η οποία τελείται αργά, αυξάνει την οικειότητα ανάµεσα στο ζευγάρι και βασίζεται στη σύνδεση του µυαλού µε το σώµα.

- Διαφήμιση -

Ο σκοπός είναι να δουλέψεις τις αναπνοές σου πριν φτάσεις σε κορύφωση για να είναι πιο έντονος και να διαρκέσει περισσότερο. Το ιδανικό θα είναι να συγχρονίσεις την αναπνοή σου µε αυτή του συντρόφου σου και να φτάσετε µαζί στην κορύφωση, ανακαλύπτοντας νέες αισθήσεις.

To Tantra σου ταιριάζει αν

• Σου αρέσει να δοκιµάζεις καινούρια πράγµατα στο κρεβάτι.
• Με τον σύντροφό σου συνδέεστε πιο πνευµατικά και έχετε εξοικείωση ο ένας µε τον άλλον.
• Θέλεις να αναθερµάνεις την ερωτική σου σχέση.
• Σε ενδιαφέρει περισσότερο η ηδονή από την κορύφωση.

Είναι καλύτερο επειδή

Είναι η crème de la crème, ένα επίπεδο που δεν µπορούν να το φτάσουν όλοι και κάτι εντελώς αντίθετο από τη λογική του «ένα στα γρήγορα». Σκέψου το σαν να πηγαίνεις κάπου µε αεροπλάνο όπου θα φτάσεις πιο γρήγορα αλλά δεν θα δεις και πολλά στη διαδροµή, συγκριτικά µε το να πας στον ίδιο προορισµό οδικώς φτάνοντας πιο αργά αλλά µε περισσότερες εικόνες και εµπειρίες.

Κάτι ξέρουν ο Tom Hanks, η Kylie Minogue και ο Sting που είναι φανατικοί του ταντρικού κρεβατιού και οι σύντροφοί τους που κατά καιρούς εκθειάζουν τις επιδόσεις τους.

Γιατί θα του αρέσει

Οι λέξεις «αργά» και κρεβάτι στην ίδια πρόταση σίγουρα δεν θα ενθουσιάσουν τον φίλο σου. Άσε που αν του πεις ότι το ταντρικό κρεβάτι βασίζεται στην ανταλλαγή ενέργειας και ότι στόχος δεν είναι η εκσπερµάτιση αλλά η παράταση της ηδονής, θα πιστεύει ότι τον µισείς πραγµατικά.

Εξήγησέ του ότι είναι σαν ένα παιχνίδι που θα κερδίσει όποιος κρατηθεί περισσότερο. Δώσ’ του πραγµατικά να καταλάβει ότι στο τέλος θα µείνει κάτι παραπάνω από ικανοποιηµένος και σε σωµατικό αλλά και σε πνευµατικό επίπεδο. Τέλος, πες στο σύντροφό σου ότι µε τη συγκεκριµένη τεχνική δεν υπάρχει το άγχος της επίδοσης αφού είναι µια διαδικασία που παίρνει αρκετό χρόνο.

ερωτικές φαντασιώσεις

Πώς κάνεις το Tantra

Το µυστικό για να πετύχει είναι ο χρόνος που δεν πρέπει να σας περιορίζει. Η tantra άλλες φορές διαρκεί ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο ή ένα ολόκληρο απόγευµα. Μπορεί να ξεκινήσει σαν ερωτικό παιχνίδι ή απλά να εµπλουτίσεις µια συνήθεια που µοιράζεσαι µε το σύντροφό σου µε ερωτισµό. Ένα αφρόλουτρο, µια ταινία αγκαλιά στον καναπέ, ένας περίπατος χέρι-χέρι, µπορούν να γίνουν η τέλεια αφορµή για να ανάψουν τα αίµατα µεταξύ σας.

Τα προκαταρκτικά στην Tantra θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις άλλες φορές ενώ δεν είναι απαραίτητο να είστε όλη την ώρα γυµνοί στο κρεβάτι. Ένα διάλειµµα για φαγητό ή ένα ντους µπορεί να βάλει φρένο στην έξαψη και να δώσει σε σένα και το σύντροφό σου τη δυνατότητα να τονώσετε την αντοχή σας.

Συµβουλές για να απολαύσεις την τέλεια εµπειρία tantra

  • Διαµόρφωσε τον χώρο σου έτσι ώστε να µπορείς να συγκεντρωθείς στο στόχο σου. Κλείσε τηλεόραση και κινητό, φρόντισε να µην υπάρχει ενοχλητικός φωτισµός και τακτοποίησε τον χώρο σου. Φρόντισε να µην υπάρχουν σκουπίδια, ρούχα πεταµένα και να υπάρχει έστω η ουσιώδης αίσθηση καθαριότητας.
  • Φρόντισε τον εαυτό σου απολαµβάνοντας ένα αναζωογονητικό µπάνιο µε µυρωδάτο αφρόλουτρο, κάνε απολέπιση για να είναι το δέρµα σου πιο βελούδινο και αποτρίχωση στα βασικά σηµεία για ευνόητους λόγους. Αν επιλέξεις προϊόντα µε άρωµα πορτοκάλι ή λεµόνι, θα νιώσεις τη διάθεσή σου να ανεβαίνει αφού η µυρωδιά τους είναι γνωστό ότι ξυπνάει τις αισθήσεις. Προετοίµασε τη µουσική που θα βάλεις για να σας χαλαρώσει µιας και το ταντρικό κρεβάτι τις πρώτες φορές µπορεί να προκαλέσει λίγη αµηχανία.
  • Χόρεψε! Η κίνηση θα κάνει το σώµα σου να εκκρίνει ενδορφίνες, τις ορµόνες της χαράς που θα διώξουν το άγχος και την πίεση. Σίγουρα δεν θέλεις να υποδεχτείς τον αγαπηµένο σου και να του γκρινιάξεις για τα προβλήµατα της δουλειάς ή τον τσακωµό µε τη φίλη σου.
  • Αφιέρωσε αρκετό χρόνο στο να του κάνεις ένα χαλαρωτικό µασάζ χωρίς να πας κατευθείαν στις ερωτογενείς ζώνες. Παίξε µε τις αισθήσεις του και ενηµέρωσέ τον ότι θα πας πραγµατικά πολύ αργά. Ο στόχος είναι να τον ηρεµήσεις και όχι να τον… εξάψεις.
  • Μη φοβηθείς τα προκαταρκτικά. Πιο µεγάλα σε διάρκεια φιλιά, χάδια σε σηµεία που παραµελούσατε και οι δύο και προσοχή στις ανάσες. Όσο πιο βαθιά αναπνέετε, τόσο πιο βαθιά νιώθετε την ηδονή. Υπάρχουν ζευγάρια που µόνο από την συγχρονισµένη αναπνοή φτάνουν σε οργασµό.
  • Κατέβασε τον διακόπτη του µυαλού σου. Την ώρα που είσαι µε τον σύντροφό σου προσπάθησε να µη σε απασχολούν ζητήµατα όπως τι θα φάτε αύριο, αν πετάει το µαλλί σου ή πόσο γυµναστική χρειάζεσαι. Οι σκέψεις αυτές δεν σε αφήνουν να απολαύσεις τη στιγµή και να ενδώσεις στις αισθήσεις σου. Επικεντρώσου αποκλειστικά στον φίλο σου και στις επιθυµίες σας.
  • Κάνε ασκήσεις Kegel χρησιµοποιώντας τη λεκάνη και του µυς του πυελικού εδάφους για να βοηθήσεις την ερωτική ενέργεια να διαχυθεί καλύτερα στο σώµα σου.
  • Κοίτα τον στα µάτια. Είτε παιχνιδιάρικα είτε µε βαθιές διεισδυτικές µατιές όταν αναζητάς το βλέµµα του συντρόφου σου η επικοινωνία µεταξύ σας γίνεται πιο εσωτερική, κάτι που βοηθάει κι εκείνον να συµµετέχει στο παιχνίδι της tantra στο κρεβάτι.
  • Δεν υπάρχει στόχος στο ταντρικό κρεβάτι οπότε δεν χρειάζεται να φτάσετε µε τον σύντροφό σου σε κορύφωση Απόλαυσε τον ερωτισµό ανάµεσά σας και θα ανακαλύψεις ότι ενδιάµεσα θα νιώσεις πολύ πιο δυνατά αισθήµατα.

Δείτε και αυτό: Αδιανόητη μόδα στις πλαστικές – Άντρες κάνουν λιποαναρρόφηση στο επίμαχο

Από την Αγγελική Μακρή

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ