γυναικείος οργασμός
- Διαφήμιση -

Τίποτα δεν μένει κρυφό τελικά. Ακόμα και τα ποιο προσωπικά πράγματα αποκαλύπτονται εύκολα όταν αναλαμβάνει η επιστήμη. Γυναίκες, προσοχή! Είναι άραγε εφικτό να καταλάβει κάποιος τι είδους οργασμού έχει μια γυναίκα με μια ματιά όταν εκείνη βρίσκεται εν κινήση; Μπορεί κάποιος να καταλάβει από τα βήματα της, εάν είναι “κλειτοριδική”, ή “κολπική”, ή πολυοργασμική; Βέλγοι επιστήμονες έχουν ισχυριστεί πως ναι!

Επιστήμονες στο Βέλγιο, ρώτησαν ένα μεγάλο δείγμα γυναικών, τι είδους οργασμό έχουν. Το δείγμα το χώρισαν σε 2 κατηγορίες. Στις γυναίκες που έχουν κολπικό οργασμό και σε εκείνες που δεν έχουν κολπικό οργασμό, αλλά κλειτοριδικό.

- Διαφήμιση -

Στη συνέχεια βιντεοσκόπησαν το περπάτημα της κάθε γυναίκας του δείγματος. Τα βίντεο τα πρόβαλλαν σε ομάδα από ψυχολόγους και σεξολόγους, οι οποίοι φυσικά και δεν γνώριζαν τι είχε απαντήσει η κάθε μία από τις γυναίκες για το είδος οργασμού που είχε. Τα αποτελέσματα ήταν σχεδόν απόλυτα.

Οι ειδικοί βρήκαν με ευκολία, ποιες γυναίκες είχαν κολπικό οργασμό, από τον τρόπο που περπατούσαν και όπως τόνισαν αργότερα, αυτό φαίνεται από το χαλάρωμα συγκεκριμένων μυών του σώματος ενώ οι γυναίκες βαδίζουν. Η σεξουαλική διείσδυση και ο οργασμός από αυτήν, αλλάζει τον τρόπο που η γυναίκα περπατά. Ανεπαίσθητα για τους πολλούς αλλά όχι για τους ειδικούς.

“Η ανάλυσή μας έδειξε πως η μεγαλύτερη περιστροφή της λεκάνης και των σπονδύλων όταν περπατούν, καθώς και το μεγαλύτερο μήκος του δρασκελισμού είναι χαρακτηριστικά των γυναικών που έχουν κολπικό οργασμό. Συνήθως στο βάδισμά τους διακρίνει κανείς περισσότερη «ρευστότητα», ενέργεια, αισθησιασμό, ελευθερία και απουσία πλαδαρών ή μπλοκαρισμένων μυών”, είχε τονίσει ο επικεφαλής της έρευνας.

Διαβάστε επίσης:

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ