Το νέο ξενοδοχείο Dolce Attica Riviera στην Ανατολική Αττική Ριβιέρα, σε κοντινή απόσταση από την Αθήνα, και το Body in Balance, το παγκόσμιο τηλεοπτικό κανάλι ευεξίας, διοργανώνουν κάθε Σαββατοκύριακο από αρχές Δεκεμβρίου 2018 έως και τα τέλη Μαϊου 2019, τα Body in BalanceWeekends με βιωματικά εργαστήρια για την βελτίωση της σωματικής και ψυχικής υγείας από τους καλύτερους trainers και instructors στο είδος τους.

Απολαύστε εξαιρετική διαμονή σε δωμάτια, bungalows και σουίτες που καλύπτουν κάθε σύγχρονη ανάγκη σε ένα αρμονικό σκηνικό δίπλα στη φύση, πάνω στη θάλασσα και λίγα μόλις λεπτά από το Ναό της Αρτέμιδας, αναζωογονήστε σώμα και πνεύμα, υιοθετήστε νέες συνήθειες στη διατροφή, στην άσκηση και νέο τρόπο σκέψης για καλή ψυχολογία και βελτιώστε την ποιότητα της ζωής σας μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο!

Η περίοδος της εγκυμοσύνης είναι μια ιδιαίτερη περίοδος στη ζωή της κάθε γυναίκας. Η εξέλιξή της σηματοδοτεί μια σειρά από αλλαγές πάνω στο σώμα της εγκύου οι οποίες μέχρι το πέρας των 9 μηνών επιφέρουν μερικές φορές και πολλά προβλήματα.

Η δική της καλή φυσική κατάσταση και η ενημέρωσή της πάνω σε θέματα που αφορούν την διατροφή, την άσκηση και την ψυχολογία της, που κατ´ επέκταση αλλάζει σε όλες τις φάσεις της εγκυμοσύνης της, βοηθούν στην καλύτερη έκβαση αυτής της όμορφης αλλά και στρεσογόνου περιόδου.


Αυτά τα θέματα θα συζητήσουμε με ειδικούς το Σαββατοκύριακο 26-27 Ιανουαρίου στο πλαίσιο του Prenatal & Postnatal Weekend στο Dolce Attica Riviera στη Βραυρώνα.

26-27 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

PRENATAL & POSTNATAL WEEKEND

Tai Chi & Art Therapy:

Γιώργος Μαργαρίτης
«Ήπια άσκηση για ευλυγισία και ενδυνάμωση»

Ώρες Σεμιναρίου Σάββατο: 16:00-18:00 


Εγκυμοσύνη, τοκετός, λοχεία: Δρ.Άρτεμις Αλεξόπουλου

Μαιευτήρας-χειρουργός γυναικολόγος

«Το σώμα της γυναίκας κατά την κύηση και μετά τον τοκετό, μύθοι και αλήθειες»

Ώρες σεμιναρίου Σάββατο: 18:30-20:30

Διατροφή για διατήρηση βάρους : Esco Essence

«Βιωματικό σεμινάριο για τροφές πλούσιες σε ιχνοστοιχεία και βιταμίνες» 

Ώρες Σεμιναρίου Κυριακή: 11:30-13:30

Κινέζικη ιατρική:

Δρ. Γιάννης Δημητρίου
«Συμβουλές για προετοιμασία εγκυμοσύνης και η υποστήριξή της»


Ώρες Σεμιναρίου Κυριακή: 17:00-19:00

Για περισσότερες πληροφορίες www.bodyinbalance.gr ή καλέστε στα 210 6231508 , 694 6704777

Για κρατήσεις www.dolceatticariviera.com ή καλέστε στο 22940 71000