φρουτα διαιτα
- Διαφήμιση -

Ξεκινάς δίαιτα και επιθυμείς άμεσο αποτέλεσμα; Γνωρίζεις φυσικά ότι, όλα τα φρούτα είναι υγιεινά και αποτελούν μέρος μιας ισορροπημένης διατροφής. Στο συγκεκριμένο άρθρο, θα δεις ποια τέσσερα φρούτα, μεταξύ άλλων, συμμαχούν μαζί σου για να χάσεις βάρος.

Μήλα:

- Διαφήμιση -

Περιέχουν πεκτίνη,την υδατοδιαλυτή φυτική ίνα αποτελούμενη από μείγμα πολυσακχαριτών. Αυτή η χημική ουσία, βοηθά να κύτταρα να μην απορροφούν μεγάλες ποσότητες λίπους. Περιέχει μεγάλο ποσοστό νερού και πολύ λίγες θερμίδες, περίπου 133.

Γκρέιπφρουτ:

Αποτελείται κατά 90% από νερό, συμβάλλοντας έτσι στη βελτίωση του μεταβολισμού και στην ευκολότερη απώλεια βάρους. Χάρη στη χημική του σύσταση βοηθά στο να μειωθούν τα επίπεδα ινσουλίνης στο αίμα. Έτσι, το σώμα δεν συσσωρεύει λίπος.

Μύρτιλα:

Τα γευστικά μύρτιλα έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνουν τα επίπεδα γλυκόζης και ινσουλίνης στον άνθρωπο. Περιέχουν βιταμίνη C η οποία είναι απαραίτητη για τη σωστή διαχείριση του βάρους. Επιπλέον, έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες.

Μπανάνα:

Για να λειτουργεί ομαλά το νευρικό σύστημα είναι απαραίτητο το μαγνήσιο. Η μπανάνα αποτελεί καλή πηγή.  Το μόνο που πρέπει να προσέξετε είναι να μην την καταναλώνετε σε καθημερινή βάση διότι έχει αρκετούς υδατάνθρακες. Πιο συγκεκριμένα, μία μπανάνα μέτριου μεγέθους παρέχει 27 γραμμάρια υδατανθράκων.

Διαβάστε επίσης:

Η δίαιτα του λιχούδη – Μείον 5 κιλά με σουβλάκι και σούπα

Πόσες θερμίδες έχουν τα πιο νόστιμα φρούτα; Το μήλο προκαλεί εντύπωση

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ