Το νέο τεύχος Απριλίου του περιοδικού The BODY φιλοξενεί στο εξώφυλλό του τη γλυκιά, Νάντια Μπουλέ.

Θα μπορούσε να είναι η ταλαντούχα φίλη σου από το σχολείο που µπορεί να είναι άψογη σε όλα: Όταν τραγουδά µένεις άφωνος, όταν χορεύει δυσκολεύεσαι να πιστέψεις τα µάτια σου κι όταν «παίζει» αναρωτιέσαι ποια πραγµατικά είναι.

Από την Τάνια Μαρκουτσά

Το περίεργο είναι ότι το κορίτσι που τα κάνει όλα τέλεια είναι ένα απολύτως προσιτό, γλυκό πλάσµα, που ξέρει να κυνηγά τα όνειρά του και να τα πραγµατοποιεί. Αυτό κι αν είναι ταλέντο! Έφθασε στη φωτογράφιση µε µια απλή φόρµα κι αθλητικά κι έµοιαζε περισσότερο µε φοιτήτρια. Πόζαρε ακούραστα για περίπου 5 ώρες και µετά έβγαλε από την τσάντα της ένα παξιµάδι κι ένα κοµµάτι τυρί, έτοιµη να µου αποδείξει έµπρακτα ότι όλα όσα θα έλεγε στη συνέντευξη που ακολουθεί είναι αλήθεια. Όπου πάει η Νάντια, την ακολουθεί και το φαγητό της!

Κουβαλάς πάντα µαζί το φαγητό σου;
Πάντα κουβαλάω το τάπερ µου, υπολογίζω τι πρέπει να φάω όταν λείπω πολλές ώρες από το σπίτι γιατί ξέρω ότι το πιο βασικό είναι να µην αφήνεις τον οργανισµό σου χωρίς φαγητό. Αν πεινάσω πολύ, θα θελήσω να φάω γλυκό κι αυτό δεν είναι καλό.

Έχεις πάρει ποτέ κιλά;
Είµαι από τους ανθρώπους που δεν ανεβοκατεβαίνουν πολύ στη ζυγαριά, συνήθως είµαι 2 πάνω, 2 κάτω.

Τι κάνεις για να είσαι fit πριν από µια µεγάλη πρεµιέρα;
Τόσο το Sweet Charity όσο και το Nine που προηγήθηκε έχουν πολύ χορό και πολύ συγκεκριµένα ρούχα να φορέσω. Γενικά, όταν ο ρόλος απαιτεί σωµατική αντοχή, αυτό που κάνω είναι να προσέχω λίγο παραπάνω τη διατροφή µου και να κάνω περισσότερο αερόβια άσκηση. Κάνω κάθε πρωί διάδροµο πριν φάω το πρωινό µου. Βοηθάει γιατί η καρδιά συνηθίζει σε πιο ανεβασµένους παλµούς, όπως απαιτείται όταν χορεύεις και τραγουδάς µαζί. Φροντίζω, δηλαδή, να είµαι σε καλύτερη φυσική κατάσταση.

Γυµναζόσουν πάντα;
Ναι, πάντα κάτι έκανα. Βαριέµαι πάρα πολύ το γυµναστήριο και για αυτό έχω δοκιµάσει διάφορα: yoga, pilates, χορό, µπαλέτο, ενόργανη, βόλεϊ, hot yoga, trx, crossfit… Είµαι πολύ ανοιχτή στο να δοκιµάζω καινούργια πράγµατα επειδή βαριέµαι τα ίδια και τα ίδια.

Φωτογραφίες: Κώστας Καπαρελιώτης, Βοηθός φωτογράφου: Χρήστος Τριανταφύλλου, Styling: Εύη Ρέτζιου,  Μαλλιά-Μακιγιάζ: Δηµήτρης Σταµατίου

Body 14___2euros

Διάβασε ολόκληρη τη συνέντευξη στο The BODY που κυκλοφορεί.

Διάβασε επίσης:

Αντωνία Καλλιμούκου: Με αυτή τη διατροφή μένει πάντα αδύνατη!

Αθηνά Οικονομάκου: «Λατρεύω το junk food!»