Ρυτίδες έκφρασης make up
- Διαφήμιση -

Ανακαλύψτε το μυστικό μακιγιάζ για να κρύψεις τις ρυτίδες! Στο video που ακολουθεί θα δείτε τον τρόπο για να γεμίσεις τις ρυτίδες έκφρασης και την τεχνική για ένα φρέσκο look που σε απαλλάσσει από τα σημάδια του χρόνου.

Η Makeup Artist and Beauty YouTuber, Nikkia Joy, μας δείχνει πώς να καταφέρουμε να κρύψουμε τις ρυτίδες έκφρασης γύρω από την περιοχή του στόματος με πολύ απλό τρόπο! Μην ξεχνάτε ότι βασικό είναι να ενυδατώνετε το δέρμα πριν ξεκινήσεις την διαδικασία του μακιγιάζ. Το παν είναι η τεχνική καθώς και ένα καλό primer το οποίο «γεµίζει» τις γραµµές και τις ρυτίδες, προσφέροντας άµεσα ορατό αποτέλεσµα και λείανση.

- Διαφήμιση -

Δείτε το Video:

Διαβάστε επίσης:

Τα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ και στα μαλλιά και μας προσθέτουν χρόνια

Μακριά μαλλιά, τόνοι από make up, πούδρα και eyeliner. Τα λάθη που κάνουμε στο μακιγιάζ και στα μαλλιά μας, μας προσθέτουν χρόνια. Απέφυγέ τα!

Το κούρεµα

Δεν είναι λίγες οι γυναίκες που που θεωρούν ότι τα µακριά µαλλιά είναι δείγμα νεότητας, ενώ τα κοντά κουρέματα είναι για ώριμες ηλικίες. Λάθος!

Η αλήθεια είναι ότι, αν έχεις δεν ανήκεις στα πρώτα -άντα, τα πολύ µακριά µαλλιά µπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι ακόµη µεγαλύτερη, µιας και το πρόσωπό µας, µε την πάροδο της ηλικίας, χάνει το λίπος του και δείχνει πιο µακρόστενο και τα µακριά µαλλιά επιτείνουν αυτή την αίσθηση. Αντίθετα, ένα µεσαίου µήκους κούρεµα, µε τούφες που πλαισιώνουν όµορφα το πρόσωπο, µπορεί να προσδώσει όγκο στο κεφάλι µας, κάνοντας το πρόσωπό µας να δείχνει πιο στρογγυλό και νεανικό.

Έντονο µακιγιάζ

Καθώς παιρνούν τα χρόνια, οι βλεφαρίδες µας αραιώνουν και δεν είναι λίγες οι γυναίκες που προσπαθούν να αναπληρώσουν αυτή την απώλεια µε την προσθήκη έντονου µακιγιάζ, που εστιάζει στα µάτια µέσω της προσθήκης µαύρου µολυβιού ή eyeliner σε µεγάλη ποσότητα.

Ξέρεις πώς να αποκτήσεις πυκνές βλεφαρίδες σαν ψεύτικες με φυσικό τρόπο; Διάβασε εδώ πώς θα τα καταφέρεις! Πυκνές βλεφαρίδες σαν ψεύτικες με φυσικό τρόπο

Το θέαµα δεν είναι ιδιαίτερα καλαίσθητο και, εκτός αυτού, η τακτική αυτή προσελκύει όλα τα βλέµµατα στη συγκεκριµένη περιοχή και τα πιθανά ελαττώµατά της, όπως είναι για παράδειγμα οι ρυτίδες. Τα µάτια, είναι από τις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώµατος, γι’ αυτό χρειάζονται ιδιαίτερα ευγενική µεταχείριση καθώς τα χρόνια περνούν.

Προτιµότερη είναι η χρήση ενός καφέ ή γκρι µολυβιού. Επιπλέον, καλό είναι να αποφεύγεις να χρησιμοποιείς βαριά χρώµατα στα χείλη, που τραβούν τα βλέµµατα στις ρυτίδες έκφρασης. Μην ξεχνάς ότι το ίδιο ισχύει και για τα ζυγωματικά. Μην χρησιµοποιείς μεγάλη ποσότητα από ρουζ !

Προστασία

Ακόµα και αν δεν παραλείπεις να προστατεύεις µε κρέµα ηµέρας/νύχτας ή αντηλιακό το πρόσωπό σου, υπάρχουν κάποιες… παραµεληµένες περιοχές, όπως τα χέρια, ο λαιµός και η περιοχή του ντεκολτέ. Κι όµως… Είναι αυτές που µαζί µε το πρόσωπο θα συνθέσουν και θα µαρτυρήσουν την πραγµατική σου ηλικία, µιας και είναι οι πλέον… ευπρόσβλητες από τις ρυτίδες και τα στίγµατα. Μην ξεχνάς, λοιπόν, την ενυδατική σου κρέμα και χάρισε και σε αυτά τα σηµεία µια γενναία δόση σε καθηµερινή βάση!

Έχεις σκεφτεί ποτέ να ξεκινήσεις Face Yoga; Δες πώς να το κάνεις σωστά! Face Yoga για αρχάριες – Τι είναι και πώς βοηθά στη μείωση των ρυτίδων

Προσοχή στον ήλιο!

Το σοκολατί µαύρισµα δίνει µια πρόσκαιρη υπέροχη λάµψη, αλλά στην πραγµατικότητα αποτελεί την πιο σύντοµη διαδροµή για την πρόωρη γήρανση του δέρµατος. Οι υπεριώδεις ακτίνες του είναι καταστροφικές για τα κύτταρα και αφυδατώνουν το δέρµα.

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ