Στρες στο γραφείο
- Διαφήμιση -

Αισθάνεσαι συχνά αγχωμένη; Σου παραθέτουμε 5 τρόπους αντιμετώπισης του στρες στη δουλειά! Όταν ξεκινάτε την ημέρα με προγραμματισμό, καλή διατροφή και θετική στάση, μπορεί να διαπιστώσετε ότι το στρες δεν μπορεί να σας επηρεάσει και η δουλειά να βγει αναίμακτα!.

Αυτοί είναι 5 απλοί τρόποι αντιμετώπισης του στρες στη δουλειά

Μείνετε μακριά από τις συγκρούσεις

Οι διαπροσωπικές συγκρούσεις με τους συναδέλφους, επηρεάζει τη σωματική και συναισθηματική μας υγεία. Η σύγκρουση μεταξύ συναδέλφων μπορεί να είναι δύσκολο να αποφευχθεί, επομένως είναι καλή ιδέα να αποφύγετε τις συγκρούσεις στην εργασία όσο μπορείτε. Όταν είναι δυνατόν, προσπαθήστε να αποφύγετε άτομα που δεν συνεργάζονται καλά με άλλους. Εάν η σύγκρουση σας βρει ούτως ή άλλως, βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε πώς να το χειριστείτε κατάλληλα.

- Διαφήμιση -

Κουτσομπολιό τέλος

Μην κουτσομπολεύετε, μην μοιράζεστε πάρα πολλές από τις προσωπικές σας απόψεις για τη θρησκεία και την πολιτική και αποφύγετε το “black humor” στο γραφείου.

Μείνετε οργανωμένοι


Ακόμα κι αν είστε οργανωτικός άνθρωπος, ο προγραμματισμός στην αρχή της ημέρας βοηθά να παραμείνετε οργανωμένοι και μπορεί να μειώσει σημαντικά το άγχος σας στην εργασία. Διατηρώντας τον εαυτό σας οργανωμένο μπορεί επίσης να σημαίνει την αποφυγή των αρνητικών επιπτώσεων της ακαταστασίας και την αποτελεσματικότερη εργασία σας.

Ξεχάστε το Multitasking


Το Multitasking κάποτε αναγγέλθηκε ως ένας φανταστικός τρόπος για να μεγιστοποιήσετε την ώρα και να κάνετε περισσότερα σε μια μέρα. Ωστόσο, οι άνθρωποι άρχισαν τελικά να συνειδητοποιούν ότι εάν είχαν ένα τηλέφωνο στο αυτί τους και έκαναν υπολογισμούς ταυτόχρονα, η ταχύτητα και η ακρίβειά τους (για να μην αναφέρουμε τη λογική) συχνά υπέφεραν.

Διάλλειμα:

Εάν το πρόγραμμά σας το επιτρέπει, μπορείτε να δοκιμάσετε σύντομα διαλείμματα. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να ανεβάσετε τη διάθεσή σας και μα στρεσάρεστε λιγότερο.

Διαβάστε επίσης:

- Διαφήμιση -
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ